субота, 27. јул 2024. - 01:31

Garrett GTAx 550

Garrett GTAx 550
Garrett GTAx 550

Uz GTAx, možete koristiti jedan od preciziranih načina rada ili programirati svoj način.

Programirati svoj lov: Podesite GTAx na jedan od preciziranih načina lova ili sami podesite novi. U Coin načinu rada, na primer, detektor će signalizirati samo kada detektuje objekat veličine novčića. Ako ste u potrazi za jednim određenim predmetom, npr. minđuše – jednostavno podesite diskriminaciju detektora da pronađe samo taj objekat. Specifični predmeti takođe mogu biti odbačeni. Dugmetom podesite GTAx  na „odbacivanje“ i one više neće prekidati vaš lov na blago.

Američki omiljeni „jedan dodir“ metal detektor… Garrettovi GTAx detektori su najpopularniji na svetu, za gotovo deset godina. Zašto? Oni su jednostavni za upotrebu i daju brze i tačne signale predmeta. Priznati grafički analizer objekta, doneo je novo značenje za određivanje objekata i utvrđivanja tačne lokacije. Vidljivo „Upozorenje“ i „Prihvati / Odbaci“ podešavanje doveli su do revolucije u diskriminaciji.

Mikroprocesorski kontrolisani GTAx metal detektori su budućnost, ali reputacija je stekla svoj ugled kroz vremenom testirane performanse.

Pravi detektor: GTA linija ima grafički analizer objekata, 21,6cm Crossfire II sondu i neravno Ramrod vreteno za savršenu stabilnost.

[wpfilebase tag=file id=180 tpl=filebrowser /]

Garrett GTAx 550 specifikacija:
– Sistem prepoznavanja sa 24 tačke
– Napredna „jednim pritiskom“ operacija
– Kontrolisani mikroprocesor
– Garrettova prepoznatljiva Belltone audio uzbuna
– Osetljiva mogućnost dubokog traženja
– Automatsko precizno pronalaženje objekta
– Pokazivač dubine novčića
– 21,6cm Crossfire II sonda
– Izmenjivi priključak sondi
– Rasklapajuća drška / moderno postolje
– 2 godine garancija

Slični članci