недеља, 21. април 2024. - 20:37

Pravila korišćenja portala arheo-amateri.rs

Sadržaj internet stranica portala arheo-amateri.rs predstavlja Autorsko pravo (Copyright) © Udruženja Arheo amateri Srbije 2010.

Poslednja izmena: 5. januar 2013.

Korišćenjem bilo kog dela arheo-amateri.rs portala i svih njegovih delova udruženja “Arheo amateri Srbije” (u nastavku samo AAS), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.
Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem AAS portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.
Ni jedan deo AAS portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

AAS Portal

Udruženje “Arheo amateri Srbije” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja AAS portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje AAS portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.
AAS portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.
AAS sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje AAS portala koristite na vlastitu odgovornost i AAS se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
Pristup AAS portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

AAS polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava AAS portala i podložno je tužbi.
Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (AAS, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Ukoliko smatrate da je AAS povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

AAS sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.
AAS linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Korisnici

AAS štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. AAS se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
AAS može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke AAS koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje.
AAS se obavezuje da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.
AAS se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila AAS portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Registracija

Registracija korisnika na portalu AAS dozvoljena je samo članovima udruženja “Arheo amateri Srbije”.
AAS zadržava pravo da određeni sadržaj portala bude dostupan isključivo registrovanim korisnicima.

Promene pravila korišćenja

AAS zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama AAS može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na AAS portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.