петак, 8. децембар 2023. - 20:20

Minelab CTX 3030

Minelab CTX 3030
Minelab CTX 3030

Nije tajna da je novi CTX 3030 upakovan sa novim karakteristikama koje su zahtevale značajna ulaganja  tokom faze razvoja od strane tima talentovanih inženjera, dizajnera i terenskih istraživača. Minelabov tim mehaničkih inženjera je takođe bio veoma zauzet. Imali su zadatak da naprave detektor koji je robustan, vodootporan, ergonomski, a u isto vreme lako sastavljiv. Prema Minelab tradiciji, sve napredne karakteristike su primenjene na CTX 3030, kao jedan od najlakših detektora za montažu i početak rada.

CTX 3030 ima deset zasebnih načina pretraživanja. Svaki način rada za pretraživanje ima osam odvojenih funkcija koje se mogu prilagoditi individualno, od strane korisnika. Dve od tih funkcija su individualni uzorci, gde svaki uzorak omogućava korisniku pojedinačno podešavanje parametara diskriminacije.
CTX 3030 ima mekano programsko „Korisničko dugme“ koje, pored niza drugih funkcija, može biti programirano da služi kao „Prethodni mod“ platforma.

CTX 3030 omogućuje korisniku da istovremeno identifikuje višestruke ciljeve pod sondom, i vizualno i zvučno. Uz primenu Target Trace, sada vidimo u realnom vremenu „bojom kodirane“ animacije, na osnovu jačine signala mete i metalnog sadržaja.

Na područjima sa visokom mineralizacijom, CTX 3030 uvodi tehnologiju Ground Balance na način da, kada se koristi sa Razdvajanjem Novčića, on će se stabilizovati ciljani predmet i pomoći pronaći one ciljeve koje su do sada bili maskirani od strane Ground Noise.

GPS i mapiranje će vam omogućiti da uspostavite putne tačke, taške pronalazaka i geo puteve prilikom lova. Uz Geo lov, možete sačuvati ove informacije, kao i prikaz mape terena koji ste pokrili, i snimiti lokaciju, vreme i podešavanja detektora koje ste koristili. Te informacije se zatim mogu preneti na kompjuter i gledati na Google Maps pomoću XChange2 programa.

[wpfilebase tag=file id=152 tpl=filebrowser /]

Karakteristike:

  • Vodootporan – Sa ovim svestranim detektorom možete da odete bilo gde. Imate fleksibilnost zemljišnog i podvodnog otkrivanja jer je CTX 3030 vodootporan do 3m dubine.
  • Bežični audio – imate slobodu da istražujete bez toga da vaše slušalice budu priključene na detektor. Sa WM 10 Wireless Module imate izbor da koristite interni zvučnik, slušalice iz kompleta ili svoje omiljene slušalice.
  • FeCo Diskriminacija – Sa Gvožđe (Fe) i Provodljivost (Co) rezolucijom mete, plus podesivim profilima ličnih tonova, možete tražiti ciljeve koje želite a da ostatak ignorišete. Sa Target Trace i Target Separation, možete da identifikujete više ciljeva istovremeno za dobijanje preciznijih rezultata.
  • GPS pozicioniranje – Pogledajte gde ste bili i gde ćete ići pomoću mape na ekranu i navigacione alatke. Nove GPS funkcije, kao što su Geo putevi, Putne tačke, Tačke pronalazaka i Geo lov, omogućavaju vam da ostavite ručni GPS kod kuće!
  • PC Mapiranje – Postavi sve vaše podešavanje detektora i lokacije blaga na svoj PC računar koristeći XChange 2 aplikaciju. Priložiti fotografije i tekst uz vaše nalaze, i grupišite ih po kategorijama. Pogledajte lokaciju na Google mapama. Takođe možete prebaciti podatke na svoj detektor za ponovno istraživanje omiljenih oblasti.
  • Kolor displej – kolor LCD ekran jasno prikazuje više informacija o predmetu nego ijedan ranije i dosta poboljšava CTX 3030-ove mogućnosti  diskriminacije.

Slični članci