субота, 25. мај 2024. - 14:18

Sajam numizmatike i antikviteta „Arheo amatera Srbije“ u Aleksincu

Veliki sajam kolekcionara održaće se u nedelju 3. aprila 2016. godine u ugostiteljskom objektu „KOD UROŠA“ koji se nalazi u Aleksincu u ulici Momčila Popovića br. 17. Sajam je otvoren od 09 do 14 časova, ulaz je slobodan za sve zainteresovane.

Na izložbenom prostoru posetioci će moći da razgledaju i nabave razne eksponate i predmete iz tradicionalnih oblasti kolekcionarstva – filatelije (poštanske marke i poštanska istorija), numizmatike (metalni i papirni novac van opticaja, kao i stari vrednosni papiri), faleristike (ordenje, značke i vojne oznake), staro oružje (bodeži, bajoneti, sablje, kubure, kremenjače) i drugo.

Na sajmu će moći da se vide i stari satovi, nakit, antikvarno posuđe i predmeti od srebra, keramike, porcelana i kristala, knjige, umetničke slike i grafike, i još mnogo drugih starinskih i unikatnih predmeta.

Na sajmu će biti prodajni štand metal detektora renomiranih proizvođača.

Svi zaiteresirani građani mogu učestvovati na sajmu i rezervisati sto i izložiti svoje zbirke (samo kolekcije i starine), novac, filateliju, značke, ordenje ili sve ostalo u domeni kolekcionarstva.

Štand za izlagače je potrebno na vreme rezervisati. Dodatne informacije o štandu i stolovima možete dobiti putem telefona 063/63-31-93.

Takođe, posetioci će moći da razmene iskustva, kao i da upoznaju značaj ove manifestacije u stvaranju privatnih kolekcija predmeta iz naše istorije.

Besplatna procena antikviteta od strane stručnih lica.

Slični članci