петак, 8. децембар 2023. - 16:31

Gravitator Recovery System

Gravitator Recovery System
Gravitator Recovery System

Gravitator je distancioni lokator koji ima dug domet traženja, veći nego i jedan drugi dosad napravljen.
Gravitator nudi različitu osetljivost u lociranju zlata, srebra i drugih dragocenosti. On ima sposobnost ne samo utvrđivanja cilja pomoću digitalnog daljinomeara, već  vam takođe daje i stvarnu udaljenost do cilja. Digitalni ekran koji je osvetljen  dozvoljava vam da tražite po danu ili po noći. Odvojeni modovi za zlato i srebro omogućavaju vam da izaberete vrstu cilja koju želite da pronađete, bez uplitanja bilo kog drugog cilja koji može biti u okviru terena koji pretražujete.

Nakon što je snimio, možete početi sa triangliranjem svog cilja. Aktiviranjem okidača za podatke vaš prvi vektor je snimljen. Uzimajući drugo snimanje, oko 10 metara sa obe strane vašeg prvog snimanja, vektor 2 će biti snimljen. Tačka u kojoj se seku dve linije biće mesto otkrivenog cilja. Ovo će jasno biti prikazan na digitalnom ekranu.

Sve informacije se jasno vide i time olakšavaju korišćenje čak i za početnike. Gravitator je takođe opremljen laserom koji je ugrađen u antenski sistem pa omogućava i noćno traženje. Jasan crveni laser se lako može videti prilikom skeniranja terena omogućavajući operateru da vidi mesto gde Gravitator pokazuje. Kada otkrije cilj laserski antenski sistem stavlja jasnu crvenu tačku na lokaciju koja je otkrivena. Gravitator se može koristiti sa jednom ručkom ili sa dve koje daju dodatnu kontrolu i ravnotežu čak i u nepovoljnim uslovima.

Gravitator Recovery System karakteristike:

– Režim za Zlato/Srebro
– Digitalni daljinometar
– Dvostruka-drška
– Laserski antenski sistem
– Indikator stanja
– Baterije koje se pune
– Ekran za noćno osmatranje
– Podaci traganja
– Digitalna obrada signala
– Integrisana elektronika
– Indikator slabe baterije

Slični članci