петак, 8. децембар 2023. - 17:18

Zašto se krije da je ispod nogu Sfinge pronađena čuvena Dvorana zapisa?

Pre mnogo godina, radar čiji zraci prolaze kroz zemlju, otkrio je neke anomalije u tlu platoa Gize. Čuveni egipatski arheolog Zahi Havas je odmah pokušao da to diskredituje.

Postoje pećine koje se protežu ispod dve velike piramide u Egiptu i veoma blizu šapa Sfinge, tačno tamo gde Edgar Kejs predvideo da će biti pronađene. Nepotvrđeni izvori kažu da je sada moguće bušiti kroz slojeve stena do komore u kojoj je smeštena Dvorana zapisa.

Kejs je tvrdio da ti zapisi čuvaju istoriju sveta pre uništenja Atlantide i govore o preživelima koji su osnovali civilizaciju u Egiptu i Meksiku, kao i mnogo, mnogo toga još. Smatra se da se sve to desilo pre oko 13.000 godina.

„Zapisi su… [sadrže] „… podaci o Atlantidi iz početaka tog perioda kada je duh uzeo oblik ili započeo zaposedanje te zemlje“ – Edgar Kejs.

Postoje, navodno, 3 komore. Mi smo uvek znali da Havas odgovara nekome. Spekulacije su se fokusirale oko eventualnih dokaza da piramide nisu stvorili Egipćani, već jedna vrlo napredna grupa, najverovatnije Nefilimi, pre 13 milenijuma. Egipatske vlasti, razumljivo, ne bi bile veoma srećne da ovo znanje izađe u javnost. Dakle, imamo demanti na Nilu! Havas je sada u penziji, pa se nadamo da postoji šansa za nova saznanja.

Britanski istraživač Endru Kolins veruje da sazvežđe Labud emituje i kosmičke i gama zrake koje prodiru u pećine i izazivaju bleskove svetlosti u potpunom mraku. To su videli mnogi, uključujući astronaute u svemiru. On tvrdi da su čak i rudari ovo doživljavali. Ti zraci mogu, na suptilan način, da izmene genetski materijal i ubrzaju evoluciju. Moramo se zapitati da li takođe utiču i na Sunce, na neke, nama nepoznate, načine.

Iako je Kolins otkrio tunele još 2008. godine, ove informacije su dobile veoma malo odjeka u štampi. Tuneli su otkriveni vazdušnim posmatranjem kompleksa piramida i poređenjem sa sazvežđem Labud! U njemu se nalazi zvezda, plavi super džin, za koju se veruje da emituje super talase X-zraka, dovoljno jake da sprže sve milionima milja unaokolo. Neki svedoci kažu da, ponekad, unutar piramida možete videti treperenje ovih X-zraka.

Bljeskovi svetlosti

Činjenica da Egipćani nisu izgradili piramide je bitisala na ovim prostorima i ranije. Neverovatna istina je da čovečanstvo zna o postojanju zemljine energetske mreže hiljadama godina. Zemljina mreža je, jednostavno, ponovo otkrivena u 21. veku. Sada imamo neoborive dokaze da su „primitivne kulture“ iz prošlosti, drevne kulture koje su imale tako ‘ograničeno razumevanje fizike’ znale za suptilne energije Zemlje i za obrasce njene mreže!

Testovi su, takođe, sprovedeni sa radioaktivnim otpadom iz nuklearnih elektrana. Oni su pokazali smanjenje nivoa radioaktivnosti nakon izlaganja moćima unutar piramide.

Tokom rasprave o jednoj drugoj stvari, Terens Ejm takođe govori o neobičnoj, novoj čestici iz Sunca koja menja materiju. Sada su dokazi izašli na površinu da se nešto, potencijalno mnogo opasnije, dešava duboko u skrivenom središtu našeg Sunca: Nikada pre viđene čestice – ili neka tajanstvena sila – emituje se iz Sunca i udara Zemlju.

Naučnici su zadivljeni, jer ova nova čestica menja zračenje radioaktivnog raspada! Sunce, takođe, može prouzrokovati mutacije. Još jednom smo se zatekli kako se igramo Boga sa novim otkrićem u vezi neutrina, nove čestice do sada nepoznate ljudima. Da li je moguće da postoji uticaj sazvežđa Labud?

Skoro smo propustili da pomenemo da mnogi osećaju da su drevni Atlantiđani pokušali da spreče zemljotrese, izazvane tektonskim pokretima, korišćenjem energije piramida.

Međutim, bili su bespomoćni da ga spreče zbog nagle promene magnetnih polova Zemlje.

(Skandalozno.rs)

Slični članci