понедељак, 20. мај 2024. - 05:44

Prastari artefakti potvrđuju postojanje vanzemaljaca

Meksička vlada predstavila javnosti prastare artefakte koji potvrđuju postojanje vanzemaljaca

Koliko puta ste se zapitali jesmo li sami u svemiru i posećuju li hiperdimenzionalna i vanzemaljska bića našu planetu? Nakon višemesečnih najava ministarstvo kulture Meksika je konačno prezentovalo javnosti 1300 godina stare artefakte koji jasno pokazuju izgled naprednih tehnologija koje mi dan danas povezujemo sa NLO-ima.

Brojni majanski artefakti na kojima se vide NLO-i i kontakt sa vanzemaljcima.
Brojni majanski artefakti na kojima se vide NLO-i i kontakt sa vanzemaljcima.

Ne samo da je meksička vlada ove artefakte prezentovala kao dokumente koji potvrđuju vanzemaljski kontakt sa Majama, već smatraju kako ovi posetitelji mogu predstavljati naše pretke, točnije da nastanak ljudske rase na planeti verovatno možemo zahvaliti istraživačima iz dubokog svemira. Ako uzmemo u obzir brojne mitove i legende, uključujući i brojne svete spise koji se bave bogovima s neba, uključujući i antičke sumerske tekstove, Vede i indijansku predaju tada zapravo imamo jako puno potvrda o tome kako zaista nismo samo u svemiru i kako je prvi kontakt odavno održan.

Nekoliko majanskih artefakata na kojima se vide vanzemaljska bića okružena naprednom tehnologijom i letelicama koje liče NLO-ima.
Nekoliko majanskih artefakata na kojima se vide vanzemaljska bića
okružena naprednom tehnologijom i letelicama koje liče NLO-ima.

Većina javnosti smatra kako je vlada Meksika napravila prvi korak u prezentaciji informacija koje su se do sada krile kao zmija noge, tačnije koje su se prezentovale kao teorije zavere i obična bezvezarija ljudi bujne mašte ili pak mentalno labilnih osoba.

Prastari astronaut prikazan na majanskoj pločici.
Prastari astronaut prikazan na majanskoj pločici.

U dokumentarcu Revelations oft he Mayans 2012 and Beyond, producent i dobitnik prestižne filmske nagrade Sundance festivala, Raul Julia-Levy je priznao kako reditelji dokumentarnih filmova kooperiraju sa meksičkom vladom kako bi napravili novu kancelariju koa se, citiramo: „Stvara zbog dobrobiti celog čovečanstva.“ On je takođe naveo kako je želja za saradnjom inicirana direktno od strane predsednika Meksika Alvara Coloma Caballerosa.

Meksička vlada je takođe najavila objavljivanje majanskih kodeksa (knjiga), artefakata i značajnih dokumenata koji dokazuju kako su Maje imali kontakte sa vanzemaljcima i da su te podatke potvrdili arheolozi. Julia Levy je takođe priznao da meksička vlada neće izaći u javnost bez pomoći naučnika i dokumentaraca koji će biti pripremljeni za tu priliku. Takođe je rekao da sve što bude doprlo do javnosti biće poduprto dokazima.

Za sada je ministar turizma savezne države Campeche, Luis Augusto Garcia Rosando izjavio kako vlada poseduje artefakte i dokumente koji potvrđuju postojanje vanzemaljaca i da on ne želi više čekati sa objavljivanjem takvih informacija.

U objavi za javnost Rosando je potvrdio kako su Maje imale kontakte sa vanzemaljcima i da su takvi događaji prevedeni iz originalnih majanskih kodeksa koji se još uvek čuvaju u podzemnim bunkerima vlade Meksika. Intelihub prenosi kako je Rosando u nedavnom intervju za Wrap priznao da u meksičkoj džungli postoji sletna staza stara 3.000 godina. Takođe je dodao da meksička vlada čuva u tajnosti tu informaciju gotovo 80 godina.

Britanski The Guardian je objavio tekst u kojem stoji kako su Maje na području Guatemale i Meksika dokumentovale kontakt sa vanzemaljcima i da se o njima za sada može videti u već objavljenom dokumentarcu.

Majanski Calakmul, mesto pronalska artefakata sa potvrdom kontakta sa vanzemaljcima.
Majanski Calakmul, mesto pronalska artefakata sa potvrdom kontakta sa vanzemaljcima.

Za sada se zna da pločice sa reljefima i duborezima na kojima se vide prikazi vanzemaljca i NLO-a dolazi iz majanskih ostataka u Calakmulu u Meksiku i nekoliko nalazišta u Gvatemali. Guardian je ove artefakte opisao kao provokativne i otkrivajuće pa smatra da trebamo sačekati sa objavljivanjem novog dokumentarca, takva stanovišta deli i ministar turizma Guatemale Guillermo Novelli Quezada.

Moramo priznati da je ovo objavljivanje prošla gotovo neprimetno u medijima širom sveta jer su 2012-te godine brojni portali bili zaokupljeni pitanjem jesu li Maje zaista prorekle kraj sveta ili je njihov kalendar samo počeo sa novim „krugom“?

Kako god bilo mi smo od 1987. godine krenuli u novi majanski ciklus koji traje punih 5.125 godina, nadamo se da na rešavanja ostalih misterija nećemo morat da čekamo toliko dugo.

Slični članci