недеља, 10. децембар 2023. - 11:36

Sajam numizmatike i antikviteta u Obrenovcu

Veliki sajam kolekcionara održavaće se svake prve nedelje u mesecu počevši od 7. Aprila 2013. godine u Hotelu Obrenovac koji se nalazi u Obrenovcu u ulici Miloša Obrenovića br. 189. Sajam je otvoren od 09 do 15 časova, ulaz je slobodan za sve zainteresovane.

Hotel Obrenovac
Hotel Obrenovac

Na izložbenom prostoru posetioci će moći da razgledaju i nabave razne eksponate i predmete iz tradicionalnih oblasti kolekcionarstva – filatelije (poštanske marke i poštanska istorija), numizmatike (metalni i papirni novac van opticaja, kao i stari vrednosni papiri), faleristike (ordenje, značke i vojne oznake), staro oružje (bodeži, bajoneti, sablje, kubure, kremenjače) i drugo.

Na sajmu će moći da se vide i stari satovi, nakit, antikvarno posuđe i predmeti od srebra, keramike, porcelana i kristala, knjige, umetničke slike i grafike, ikone na platnu i drvetu i još mnogo drugih starinskih i unikatnih predmeta.

Na sajmu će biti prodajni štand metal detektora renomiranih proizvođača.

Svi zaiteresirani građani mogu učestvovati na sajmu i rezervisati sto i izložiti svoje zbirke (samo kolekcije i starine), novac, filateliju, značke, telefonske kartice, ordenje ili sve ostalo u domeni kolekcionarstva.

Štand za izlagače je potrebno na vreme rezervisati. Dodatne informacije o štandu i stolovima možete dobiti putem telefona 064-9360571.

Takođe, posetioci će moći da razmene iskustva, kao i da upoznaju značaj ove manifestacije u stvaranju privatnih kolekcija predmeta iz naše istorije.

Besplatna procena antikviteta od strane stručnih lica.

Slični članci