уторак, 5. март 2024. - 08:34

Sajam numizmatike i antikviteta u organizaciji Arheo-amatera Srbije

Sajam numizmatike i antikviteta u organizaciji Arheo-amatera SrbijeVeliki sajam Arheo-amatera Srbije i kolekcionara održaće se u nedelju 7. oktobra u klubu „Kuglaš“ koji se nalazi u Beogradu u ulici Đušina 5/A. Sajam je otvoren od 09 do 17 časova, ulaz je slobodan za sve zainteresovane.

Na oko 250  kvadrata izložbenog prostora posetioci će moći da razgledaju i nabave razne eksponate i predmete iz tradicionalnih oblasti kolekcionarstva – filatelije (poštanske marke i poštanska istorija), numizmatike (metalni i papirni novac van opticaja, kao i stari vrednosni papiri), faleristike (ordenje, značke i vojne oznake) i starog oružja (bodeži, bajoneti, sablje, kubure, kremenjače).

Na sajmu će moći da se vide i stari satovi, nakit, antikvarno posuđe i predmeti od srebra, keramike, porcelana i kristala, knjige, umetničke slike i grafike, ikone na platnu i drvetu i još mnogo drugih starinskih i unikatnih predmeta.

Na sajmu će biti prodajni štand  firme (Axis International d.o.o.), koja je generalni zastupnik metal detektora renomiranih proizvođača za Srbiju.

Svi zaiteresirani građani mogu učestvovati na sajmu i rezervisati sto i izložiti svoje zbirke (samo kolekcije i starine), novac, filateliju, značke, telefonske kartice, ordenje ili sve ostalo u domeni kolekcionarstva.

Sajam numizmatike i antikviteta u organizaciji Arheo-amatera SrbijeŠtandovi su besplatni za sve učesnike i potrbno ih je na vreme rezervisati. Dodatne informacije možete dobiti putem telefona 065/32-32-022.

Takođe, posetioci će moći da razmene iskustva, kao i da upoznaju značaj ove manifestacije u stvaranju privatnih kolekcija predmeta iz naše istorije.

Slični članci