субота, 25. мај 2024. - 14:19

U Rusji pronađen „kamen sa mikročipom“ ?!

Iz Rusije nam stiže jedna čudna i veoma zanimljiva vest,pronađen je čudan i neverovatan „artifakt“ – kamen sa „mikročipom“ ! Prema naučnicima koji su ispitivali ovaj kamen starost se procenjuje  na pola milijardi godina!..

Kako piše „Glas Rusije“, kamen sa mikročipom pronašen je u Krasnojarskom kraju u Ruskoj Federaciji. Naučnici, koji su poručavali ovaj neverovatan i čudan kamen,  došli su do zaključka da je pre nas na planeti Zemlji postojala naprednija civilizacija.!?

Kamen sa mikročipom pronašao je stanovnik grada Labinska, Viktor Morozov i to prošle 2013. godine za vreme ribolova u reci Hodž u Krasnojarskom kraju.

Odmah je ovaj „kamen sa mikročipom“ proselđen na daljnje priučavanje od strane naučnika.Dok su rezultati koji su oni obavili objavljeni  tek pre neki dan.

Prema aktu geološke naučne ekspertize, koja je rađena na katedri za geologiju i minerologiju Novočerkaskog politehničkog univerziteta u Rostovskoj oblasti, starost kamena iznosi više od 250 miliona godina!

Što potvrđuje verziju( ili da kažemo tezu) da je u to vreme na planeti postojao život i da su već tada postojale visoke tehnologije, koje tek treba otkriti.

Ruski naučnici planiraju da u skorije vreme javno objave detalje istraživanja ovog „kamena sa mikročipom“ u njemu, te će javnost odna znati mnogo više i detaljnije o svemu.

Slični članci