понедељак, 11. децембар 2023. - 06:53

Tesoro Tejón

Tesoro Tejón
Tesoro Tejón

Vrlo smo ponosni predstaviti Tejón. Sadrži visoko-izlazni prenosni oscilator koji signal gura dublje i povećava  osetljivost na manje predmete. Tejón je projektovan imajući na umu potragu za novčićima i relikvijama. Takođe ima novi dizajn boja: Tesoro-plava, siva i crna. Tejón je bio više od godinu i po dana u fazi projektovanja i predstavlja novu generaciju Tesoro detektora.

Nakon što primetite novi dizajn boja, prva stvar koju ćete primetiti na kontrolnoj tabli je nedostatak prekidača za način rada. Premešten je ispod kontrolnog kućišta, tako da ste u mogućnosti brzo prebaciti način rada. Pinpointing i provera vašeg cilja sa naizmeničnom diskriminacijom je veoma jednostavno.

Tejón dvo-diskriminacioni modovi su potpuno definisani od strane korisnika. Inženjeri u Tesoro-u dali su korisniku mogućnost da podesi uređaj za svoje potrebe traženja. Svaki diskriminacioni način rada koristi ED180 elektronski sistem. Standardna diskriminacija takođe uključuje podešavanje konstantne pretrage za sve metale. Želite pretragu svih metala i proveru gvozdenih predmeta ili diskriminaciju gvožđa i izvršite proveru za plemenite metale, predmete od  srebra ili zlata? To nije problem za Tejón. Jednostavno postavite diskriminaciju, kao i naizmeničnu diskriminaciju rada za svoj stil pretrage pa zamahnite sondu. Koristite Trigger prekidač da bi ste brzo promenili način pretrage za proveru svoje mete. Pritisnite prekidač napred za aktiviranje naizmenične diskriminacije ili povucite prekidač nazad za precizno određivanje predmeta. Tejón to čini brzo i jednostavno.

Ali korisnički definisane funkcije ne prestaju tu. Tejón ima ručno podešavanje tipa zemljišta koja radi za oba načina svih metala i oba načina diskriminacije. Koristeći 3 3/4 potenciometar, Tejón će udovoljiti i pobediti sve uslove tla i pogodan je za bilo koji stil traženja.

Tejón takođe poseduje podešavanje audio tona. Ako imate problem sa slušanjem određenih tonova ili imate određene tonove koji vam se više sviđaju, Tejón može zadovoljiti vaše želje. Korišćenjem kontrola za podešavanje tonova, možete se prebaciti sa normalnog tona za VCO precizno/svi metali na bilo koji od stotine različitih audio tonova za sve metale i diskriminacioni način. Fino podesite ton koji vama odgovara i videćete koliko je lakše naći, odrediti i iskopati predmete koje tražite.

Obzirom da je Tesoro Tejón je dizajniran uglavnom za traženje novčića i relikvija, njegove korisnički definisane kontrole su jednostavne za korišćenje što ga čini sposobnim za bilo koju vrstu lova na blago koju želite isprobati.

Tesoro Tejón karakteristike:
– Dupli ED180 diskriminacioni elektronski sistem
– Jednostavan za upotrebu „Trigger“ prekidač za brzu promenu načina pretrage
– MAXBoost – Maksimalno pojačavanje osetljivosti
– Kontrola podešavanja audio tona
– 3 3/4 podešavanje kontrole zemljišta
– Kompatibilan sa Lobo SuperTRAQ sondama

Tesoro Tejón specifikacija:
– Radna frekvencija: 17,2 – 17,6 kHz
– Tip sonde: Monolitni (Carbon Fiber)
– Veličina sonde 22,8 x 20,3 cm
– Dužina kabla: približno 106 cm
– Audio frekvencija: približno 215 – 830 Hz
– Audio izlaz: 2 ¼ “ priključak za zvučnik i slušalice
– Kompatibilnost  slušalica: ¼ “ stereo priključak
– Težina (može se malo razlikovati) 1,35 kg
– Baterija: 8 AA (alkalne)
– Trajanje baterije (tipično): 20 do 30 sati
– Raspon optimalne temp: od -1° do 38° C
– Optimalna vlažnost: 0-75% R.H.
– Načini rada: Tiho traženje diskriminacija, Sporo automatsko svi metali, Alternativno tiho traženje diskriminacija
– Način preciznog određivanja predmeta: Svi metali, Brzo, Automatsko
– Garancija: doživotna.

Slični članci