Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/arheoama/public_html/wp-includes/post-template.php on line 275

среда, 20. октобар 2021. - 01:33

MALÅ

MALÅ GPRMALA je pružila stručnjake s inovativnim instrumentima za podzemno istraživanja tokom jednog veka. Tokom posednjih 25 godina MALA je stavila naglasak na istraživanju, razvoju i proizvodnji vrhunskih, nedestruktivnih Georadarskih rešenja stvarnih problema.

U bliskoj saradnji sa najvećim GPR (Ground Penetrating Radar) korisnicima u svetu, Mala je razvila širok i svestran izbor GPR opreme, od standardnih sistema do složenih i ugradnih sistema.

Oni su svojim korisnicima omogućili da efikasno prikupljaju, analiziraju i transformišu ogromne količine Georadarskih podataka u razumljivim i tačnim vizualnim prikazima ispod površine, a time i omogući u donošenju brzih i tačnih odluka, što rezultira poboljšanju javne bezbednosti, smanjuje vreme projekta i povećava zaradu.

Danas skromno možemo reći da je MALA GPR (Ground Penetrating Radar) oprema ekonomična i ispunjava visoko produktivne zahteve korisnika.

Slični članci